Alles Kunst 2020

28. oktober – 14. november kan du opleve et udvalg af Kunstfondens værker i Kunsthal Nord. 

Den kunst du oplever, når du træder ind i Kunsthal NORD den 28. oktober er Alles Kunst. Værkerne er en del af Aalborg Kommunes Kunstfonds samling, ny kunst indsamlet til Aalborgs offentlige institutioner.  Alles Kunst er altså bogstavelig talt den kunst, der sætter farve på vores lokalmiljø og i bedste fald, sætter hverdagen i perspektiv.

Alles Kunst er skabt i et samarbejde mellem Aalborgs Kommunes Kunstfond og Kunstpionererne, Kunsthal NORDs uddannelsesplatform for formidling og udbredelse af samtidskunst i Nordjylland. Samarbejdet skal give Aalborgs borgere mulighed for at få et overblik over den kunstsamling, som er dedikeret til det offentlige rum og det kommunale arbejdsmiljø. Den kunst som er ALLES!

Ønsk kunstværker til din arbejdsplads
De værker du kan opleve i Alles Kunst er eksempler på ’samtidskunst’, den kunst som bliver skabt lige nu og som tager afsæt i alt fra hverdagens trivialiteter til aktuelle politiske problemstillinger. Medarbejdere på Aalborgs offentlige institutioner har nu mulighed for at gøre samtidskunsten til en del af både deres og vores hverdag, ved at ønske værker fra samlingen til deres arbejdsplads, uanset om det er i venteværelset eller i sportshallen.