Open Call - skitseforslag

19-01-2024

Skitseforslag til indgangsparti i børnehaven og vuggestuen Isbjørnen

Hør (drømmer du?)

04-07-2023

Nyt kunstværk af Marie Thams

Kunstudvalget på studietur i Regionen

10-11-2022

Kunstudvalget var bl.a.i Skagen Kunsthal, hvor kunstner og vært Gorm Spaabæk tog imod og viste både sine egne og andres værker frem.

Det Obelske Familiefond har givet tilsagn om 2 mio. kr. til kunst til plusbussen.

09-05-2022

Det Obelske Familiefond har givet tilsagn om 2 mio. kr. til kunst til plusbussen. Dermed lægger de, sammen med Kunstudvalget selv, bunden for projektet, der har et samlet budget på 10.5 mio. kr.

Kunst til Plusbussen

18-02-2022

I Aalborg ønsker vi at skabe flere interessante byrum, også udenfor bykernen. Plusbussen gør det muligt at komme nemt og bekvemt fra øst til vest, men markante kunstværker på ruten kan gøre turen til en oplevelse. Statens Kunstfond har været med fra starten med rådgivning og finansiering af skitseforslag fra anerkendte danske kunstnere.  Vi er nu i dialog med nogle af de største fonde om at realisere kunstprojekterne.

Kunst i september

01-09-2021

Der dukker lige nu forskellige kunstneriske nedslag op i bybilledet. Aalborg Kommunes Kunstfond er afsender af “Genstartskunst” og medarrangør af “Kunst i 9.400“. For at skabe et samlet overblik har vi lavet et kort der inkluder alle værker, og kan downloades her. Vi håber at I vil gå på “jagt” med os 🙂

OPEN CALL - GENOPSLAG

18-05-2021

Juryen har behandlet de indkomne ansøgninger og alle vil hurtigst muligt modtage et svar. Da der er plads til flere kunstnere i projektet, genopslår vi imidlertid vores open call med en ny deadline. Vi vil gerne opfordre kunstnere og kunstnergrupper med en visuel praksis til at byde ind.

OPEN CALL

17-05-2021

Aalborg Kommunes Kunstfond indkalder lokale kunstnere og kunstnergrupper til at byde ind med kunstneriske indslag i byrummet, i hele september måned.

OPEN CALL til billedkunstnere

04-05-2021

Aalborg Kommunes Kunstfond søger lige nu den kunstner eller kunstnergruppe, der kan skabe et eller flere spændende og unikke værker i stor skala til den nybyggede vuggestue og børnehave Sandgården.

Ny Strategi for Aalborg Kommunes Kunstfond

16-03-2021

Aalborg Kommunes Kunstfond er nu klar med en strategi for de kommende års arbejde. Undervejs har der været fokus på research efter inspiration og “best practice” og selve strategien er også båret af ambitionen om “den gode proces”.

Alles Kunst 2020

02-11-2020

Ønsk kunstværker til din arbejdsplads De værker du kan opleve i Alles Kunst er eksempler på ’samtidskunst’, den kunst som bliver skabt lige nu og som tager afsæt i alt fra hverdagens trivialiteter til aktuelle politiske problemstillinger. Medarbejdere på Aalborgs offentlige institutioner har nu mulighed for at gøre samtidskunsten til en del af både deres og vores hverdag, ved at ønske værker fra samlingen til deres arbejdsplads, uanset om det er i venteværelset eller i sportshallen.

Skolen som Kunstmuseum

30-03-2020

Skolen som Kunstmuseum