Byrum

Byrum, Nils Sloth

Der etableres en grafik-workshop på Artbreak Hotel værkstedsgalleri i Danmarksgade 62. Over fire eftermiddage på galleriet laver Nils Sloth sammen med en gruppe deltagere en undersøgelse med visuelle tolkninger af galleriets baggård/baghave. Dels i form af skitser og fotos dels i form af grafiske tryk, der trykkes på galleriets kobbertrykspresse. Umiddelbart kan byrummet bag galleriet virke undseeligt og uinspirerende, men deri består netop udfordringen – at ”nærlæse” de muligheder der trods alt gemmer sig mellem murene og buskene, samt det giver mulighed for en samtale om kvaliteten af byens rum generelt. Med undersøgende blikke og nysgerrighed vil vi fokusere stedsspecifikt på områdets materialitet og æstetik. Alle trykkene og skitserne vil løbende blive ophængt på Artbreak Hotels gallerivægge i Danmarksgade 62. Derefter vil resultaterne kunne beses i den efterfølgende uge.

Interesserede deltagere inviteres via opslag på facebook og i galleriets vinduer. Tilmelding er nødvendig. Det kan være en fordel, men er ikke nødvendigt med kendskab til grafiske teknikker. Jeg vejleder undervejs og man behøver ikke være med hele dagen. Hvis man er interesseret skriver man til artbreak@nilssloth.dk.

 

Workshop: Tirs. 14. sept., ons. 15. sept., tors. 16. sept. og fre. 17. sept. alle dage kl. 13:00 -16:30.

Udstilling: Uge 38, man.-fre. 10:00-17:30, lør. 10:00-13:00.

Niels Sloth, selvstændig billedkunstner siden 1990. Arbejder mangfoldigt med diverse kunstneriske udtryk. Etablerede i 2005 værkstedsgalleriet Artbreak Hotel.

Byrum
Logo Black